Sommerkursus

Beklædningsdesign

Uge 28 (07. juli – 13. juli 2019)

 

REDO - Find magien i det glemte

Sommerkurset giver dig mulighed for at begive dig ind i et univers af design, mode og kreativitet.

I skuffer, skabe og i kældre ligger der en masse

gammelt (eller nyt) tøj, som enten er fejlkøb, i stykker eller minder os om en tid, hvor vi kunne passe det. Hvor er det godt, at du har gemt alle disse guldgruber ! For der ligger masser af potentiale i dem, og de kan faktisk forvandles til noget du kan holde af - igen.

 

På dette kursus skal vi klippe, redesigne, udvikle, omforme og forvandle ting fra gemmerne. Under kærlig og kyndig vejledning arbejder du med at give tøjet nyt liv og skabe nænsomme forvandlinger, så tøjet får en make-over. Kom med genbrugsfund, bryllupskjolen, læderjakken, slidte jeans, gardiner eller aflagte skjorter - og skab personligt tøj med et nyt twist. Hvis du kan lide at sy, sysle og bruge hænderneog er vild med at se muligheder i tingene omkring dig, så er kurset noget for dig. Du lærer, hvordan du med enkle, finurlige og skæve metoder kan ændre på eksisterende tøj og sætte dit helt eget præg på det.

Om underviseren

Stina Resting er uddannet beklædningsdesigner fra Kunstakademiets Designskole (KADK, MA 2017). Med sin afgangskollektion deltog hun som semifinalist i den internationale designkonkurrence H&M Design Awardi London (nov 2017) og udstiller i marts på gruppeudstillingen Talente 2019 i forbindelse med design- og håndværksmessen EXPO i München. Siden sin afgang har Stina undervist på diverse skoler i beklædningsdesign og filmkommunikation, herunder modefilm. I august 2018 deltog hun foruden bl.a. Mads Nørgaard m.fl. i et bæredygtighedspanel på KADK sammen med H.K.H. Kronprinsesse Mary og Fru Brigitte Macron. Stina er optaget af at arbejde med at genbruge, rekonstruere og up-cycle allerede eksisterende materialer til smukke, kompromisløse designs. Til dagligt er Stina bosat på sydsjælland og fungerer sammen med sin kæreste som værter for Forfatteren Leif Hasles Fond’s kunstnerrefugium Vindbyholtgård.

 

Instagram: @stinaresting
www.stinaresting.dk

 

Praktisk info

Medbring diverse aflagte tekstiler, beklædningsgenstande og interiør (gardiner m.m.), som du kunne ønske dig at (gen)bruge. En god stofsaks vil du også blive glad for.

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi

Tillæg for enkeltværelse kr. 

Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.