KULTUR

TØNDER KUNSTMUSEUM

10 minutters kørsel fra højskolen ligger Tønder Kunstmuseum. Museet består af tre afdelinger: én med moderne nordisk kunst, en anden med lokale genstande fra egnen gennem tiderne, og en tredje med Wegner stolene som står udstillet i det gamle vandtårn.

Besøg deres hjemmeside her.

NOLDE MUSEET

15 minutters kørsel fra højskolen, lidt syd for grænsen ligger Nolde Museet, som står i arkitektonisk kontrast i forhold til de omkringliggende lave, stråtækte frisiske bondegårde. Her udstilles hans religiøse billeder og grafiske værker.

Besøg deres hjemmeside her.

TØNDER FESTIVAL

Tønder Festival er nordeuropas største Folk Festival, og den danner derfor rammerne om en af de mest essentielle weekender om året i Tønder.

Besøg deres hjemmeside her.

SILD (SYLT) - TYSKLANDS LUKSUS Ø

3 km i luftlinje fra Højer ligger Tysklands luksus ø Sild - eller Sylt, som tyskerne kalder den. Den tyske overklasse, der har penge og ér noget i Tyskland, har et hus på Sild. Tysklands dyreste gade ligger på Sild - og her kan man finde butikker som Burberry, Louis Vuitton og Hermés. Øen har ca. 200 restauranter hvoraf fem er Michelin restauranter. Men tag ikke fejl: Sild er for alle og er et populært sted for unge såvel som ældre turister.