FOOD DESIGN

DEN HOLLANDSKE FOOD DESIGNER MARIJE VOGELZANG AFHOLDER EN UNIK WORKSHOP PÅ DESIGNHØJSKOLEN HØJER. 

FOOD DESIGN WORKSHOP MED MARIJE VOGELZANG

Den 23. & 24. februar 2019 afholder Designhøjskolen i Højer en unik workshop i krydsfeltet mellem gastronomi, kunst og design.
Vi er så heldige at få besøg af den hollandske 

samtidskunstner Marije Vogelzang, der er uddannet fra Design Academy Eindhoven. Hun har undervist internationalt og flere steder i Danmark på bl.a. Copenhagen Food Fair.

 

Vi starter med et oplæg, hvor Marije Vogelzang vil fortælle, hvordan mad påvirker os kulturelt og socialt og viser egne interaktive og performative 

spiseinstallationer.

Vi får derefter selv lov til at dykke ned i et univers fyldt af gastronomi, kunst, og design, hvor vi selv skal skabe og fortælle.

 

Læs mere om hendes kunst her: Hvorfor kan vi ikke lide blå tomater? ( kunsten.nu)

Se hendes hjemmeside her

Workshoppen starter lørdag den 23. februar kl. 10 til søndag den 24. februar kl. 16.

Pris: 1.200 kr. inkl. overnatning og kost. 

 

Oplæg lørdag den 23. februar fra 10-12 

Pris: 150 kr. inkl. morgenbrød, frugt og kaffe.