FAMILIEKURSUS

DESIGNHØJSKOLEN HØJER SKABER ET ÅNDEHUL FOR FAMILER I SOMMERFERIER. HER ER TID TIL AT SLAPPE AF & VÆRE AKTIV.

FAMILIEKURSUS

Det nærende familieliv (forældre, bedsteforældre, singleforældre og børn fra 6 år) - kreativitet og ind i naturen 

 

Til sommer retter vi vores fokus mod glæde, samvær, inspiration og familien som et særligt fællesskab. Naturen og fortællinger er vores største inspiration. Designhøjskolen Højer ligger midt i Nationalpark Vadehavet, der er et af verdens ti vigtigste vådområder og med på UNESCO’s verdensarvliste. Vadehavet er en fantastisk legeplads og inspirationskilde for hele familien med et spektakulært dyreliv og et rigt spisekammer. Sommerkurset byder på vilde og sjove oplevelser som forunderlige sansestimulerende og kreative input. 

Kreative værksteder

Vi er en skabende højskole, der tilbyder aktiviteter i særklasse. Vores program for familiekurset er delt op i kreative værksteder på skolen og oplevelser og udflugter i Nationalpark Vadehavet. 

Værkstederne består af aktiviteter som f.eks. keramik, animation, digital storytelling, fotografi og maleri, hvor vi sammen skal lære at være sprudlende og skabe udtryk og fortællinger. Alle bliver udfordret på deres eget niveau i et alderssvarende, alsidigt og kreativt program. Vi har et udbud af dygtige, professionelle undervisere, der selv er udøvende kunstnere og fortællere.

 

På safari i Nationalpark Vadehavet 

Et andet meget vigtigt fokusområde på familiekurset denne sommer er naturen. Vi tager på fantastiske ture som sælsafari og ser sælerne sole sig, tage en dukkert i bølgerne eller kigge nysgerrig efter dig. Dette er ugens vildeste SAFARI, når vi sejler ud til sælbankerne i Vadehavet mellem øerne Rømø og Sild for at opleve Nationalparkens største og ”vildeste ”rovdyr – den spættede sæl. Vi tager også på KribleKrable safari ud i marskens mange grøfter og kanaler, hvor det vrimler med spændende insekter, snegle og småfisk, der kribler og krabler lige under vandoverfladen og som afslutning forsøger vi at springe over de vandfyldte grøfter på rigtig sønderjysk manér med springstav

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hvornår Naturen som spisekammer

Som en unik mulighed retter vi også denne sommer opmærksomheden mod naturen som spisekammer. Hvordan smager Vadehavet og marsken i det hele taget? Og hvordan skaber man den gode smag? 

Der er fyldt med naturlige råvarer i området som bær, skaldyr og krydderurter. Vi møder lokale, der vil lære os bl.a. at lave marmelade og fortæller os om ægte sønderjyske madtraditioner. Sidst men ikke mindst tilbereder vi et festmåltid, dækker det smukkeste bord med vilde blomster, spiser under åben himmel (hvis vejret tillader det) og de der har lyst kan overnatte i telte i haven.

Læs mere om Nationalpark Vadehavet her 

Læs mere om gastronomi ved Vadehavet  her

Hvornår

30.06. 2019 til 06.07.2019

07.07. 2019 til 13.07. 2019

 

Hvor længe 

1 uge

Pris

4.800

Status

Åben