Sommerkursus

Landskabsmaleri ved Nationalparken Vadehavet

Akryl & Akvarel

Workshop (12. juli – 14. juli 2019)

 

Sommerworkshoppen giver dig mulighed for at arbejde med din personlige fortolkning af det forunderlige landskab i Nationalpark Vadehavet. Der vil være en introduktion til landskabsmaleriet, og vi arbejder med forskellige teknikker både med akryl og akvarel. Det er et værkstedsbaseret fag, hvor der stilles opgaver og holdes foredrag. Vi kigger på hinandens arbejde og stiller spørgsmål, for at udvikle vores maleri. Der vil være ture ud i landskaberne, hvor vi indsamler vores vigtigste motiver, der skal fortolkes af den enkelte. Kurset er egnet for alle både nybegyndere og øvede, da underviseren tager udgangspunkt i den enkeltes erfaring og niveau. 

Underviseren er Jørgen Rosengaard, der er udøvende, professionel billedkunstner med landskabsmaleriet som speciale. Han debuterede ved Kunstnernes Efterårsudstilling ved Den Frie Udstillingsbygning i København og har siden udstillet både i Danmark og internationalt. Han har undervist på en lang række kunstneriske institutioner og modtaget Tuborgfondet og NYX innovationspris. 

Jørgen Rosengaards billedsprog er fyldt med fortællende symboler.

Nationalpark Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder og blev optaget på UNESCO´s verdensarvsliste i 2014. Det er et stort unikt naturområde fuld af liv og oplevelser. Vadehavet er det blanke stille vand samtidig med det store stormende hav. Designhøjskolen Højer ligger i Nationalparken, hvor der også er et utroligt rigt fugleliv. 

Pris kr. 4.490,- Prisen omfatter undervisning, foredrag, kost & logi

Tillæg for enkeltværelse kr. 

Materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.